Hoitomaksut

Vilinäntalojen varhaiskasvatusmaksu

Meillä Vilinäntaloilla on käytössä palveluseteli kaikissa päiväkodeissamme.

Varhaiskasvatusmaksut määräytyvät kunnallisen hoitomaksun mukaisesti. Kun samasta perheestä on useampi lapsi varhaiskasvatuksessa, korkein asiakasmaksu määräytyy perheen nuorimmalle lapselle ja ikäjärjestyksessä seuraavan lapsen maksu on 40 % ensimmäiselle lapselle määrätystä maksusta.  Vilinäntalojen luovaan leikkiin ja liikkeeseen painottunut varhaiskasvatuksen lisämaksu on 75€/lapsi. Palvelusteli (ja varhaiskasvatusmaksu) määräytyy perheen tulojen, koon ja lapsen varhaiskasvatusajan sekä kotipaikan mukaan.

Lahtelaiset, kurkkaa lisäinfo
Varhaiskasvatusmaksut – Lahti

Hollolalaiset, kurkkaa lisäinfo
Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut – Hollola

 

Näin haet Vilinäntalojen varhaiskasvatuspaikkaa

Kun olet päättänyt hakea Vilinäntaloilta varhaiskasvatuspaikkaa, täytäthän ihan ensimmäisenä Vilinäntalojen varhaiskasvatushakemuksen. Olemme yhteydessä ja tarjoamme vapautuvia paikkoja jonon mukaisesti.

Kun sopiva varhaiskasvatuspaikka löytyy, kirjaamme yhdessä palvelusopimuksen. Palvelusopimuksen kirjaamisen jälkeen, haetaan kaupungilta/kunnalta palveluseteli sähköisesti.

Tutustuttehan palveluseteli sääntökirjaan Lahden tai Hollolan varhaiskasvatuksen nettisivujen kautta.

Neuvomme ja autamme kaikissa hoidon aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä.  Ota yhteyttä Vilinäntalojen varhaiskasvatusjohtaja Saraan, 040 153 6166 tai sara.erka@vilina.fi