Päiväkoti Kipinä

Kipin kapin Kipinään!

Yksityinen Päiväkoti Kipinä on aloittanut Palokunnantiellä Lahdessa elokuussa 2023. Tilat ovat kauttaaltaan remontoidut ja puhtaat, emme voisi olla enempää iloisia ihanasta Kipinästä! Vilinämäinen tunnelma välittyy kauniiden tilojen ja leikkiympäristöjen kautta.  Tammikuussa 2024 avaamme Kipinään uuden sisarusryhmän. Hae paikkaa nyt!

Kipinä on osa Päiväkoti Vilinä Oy:tä joka on toiminut vuodesta 2009 Lahdessa ja Hollolassa. Meillä on kuusi liikuttavan ihanaa ja kotoisaa päiväkotia. Vilinäntalojen varhaiskasvatus perustuu perheiden arvostamiseen ja meillä on erittäin korkea asiakastyytyväisyys. Pysyvä, ammattitaitoinen sekä työstä innostunut henkilökuntamme huolehtivat laadukkaasta varhaiskasvatuksesta yrityksemme arvojen mukaisesti.

Kipinässä eletään liikuttavan ihanaa arkea aidosti välittäen!

Kipinässä toimitaan pienryhmissä ja arki rakentuu leppoisasti sekä kotoisasti. Meillä on aikaa huomioida jokainen lapsi yksilöllisesti ja nostaa esiin hänen vahvuuksiaan ja mielenkiinnonkohteitaan.

Kipinän liikuttavan ihanasta arjesta huolehtivat tarhapöllöt – Vilinäntalojen varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Kipinässä on kolme varhaiskasvatuksen opettajaa ja neljä varhaiskasvatuksen hoitajaa sekä avustaja. Suurimmalla osalla on takana jo 8 vuotta Vilinäntaloilla – Pidämme hyvää huolta taitavista työntekijöistämme! Vilinäntaloilla on myös oma varhaiskasvatuksen erityisopettaja, joka on viikoittain Kipinässä. Siivouksen hoitaa ulkopuolinen ammattilainen. Teemme töitä suurella sydämellä ja aidosti välittäen.

Kipinän leikkipiha on vertaansa vailla- puiden suojassa ja pensaiden katveessa on mitä mainointa rakentaa majoja, hyppiä kiveltä kivelle, huristella potkupyörällä, kiipeillä ja keinua! Kipinän omaan leikkimökkiin katetaan kahvikutsut ja vauhdin hurmaa mahtuu kokemaan laajalla pelikentällä. Kipinän vieressä on mukavia retkikohteita aina Salppurin metsistä kirjastoon- aktiviisena päiväkotina teemme kivoja retkiä myös bussilla matkustaen.

Päiväkoti Kipinä

Palokunnantie 3
15800 Lahti
p. 040 8337441
kipina@vilina.fi